Ruokolahti-talo

Ruokolahti-talo on Ruokolahti-Seuran omistama perinnetalo, joka on rakennettu 1800-luvun talonpoikaistalon mittojen ja mallin mukaan.

Seurakunnan juhlavuoden pääjuhlassa nähtiin runsaasti kansallispukuisia henkilöitä. Kuva Edelfelt muistomerkiltä Markku Lahtinen

Ruokolahti-talon varaus

Muutoksia hintoihin

1.12.2022 alkaen Ruokolahti-talon hinnat muuttuvat. Seura on vuoden alusta alkaen arvonlisäverovelvollinen. Lisäämme hintoihin alvin joulukuun alusta alkaen ja samalla hieman pyöristämme hintoja ylöspäin kustannustason yleisen nousun perusteella.

Talon vuokra 200 e/päivä, sis alv 24%

Kokousten vuokra 40,00 e/3h sis. alv 24%

Pöytäliinat 10/kpl, sis. alv 24%

Tilaisuuksien, perhejuhlien yms. tilavuokra 200,00 e/päivä sisältää talon ja keittiön käytön astioineen ja varusteineen sekä siivouksen muilta osin paitsi keittiön. Keittiö on tilaajan/pitopalvelun osalta jätettävä siistiksi, roskikset tyhjennettyinä astiat pestyinä ja paikalleen laitettuina jne.

Mikäli näin ei ole, perimme siivousmaksua 50,00 euroa.

HUOM! Liputuksesta huolehtii tilaaja tai pitopalvelu.

Ruokolahti-talon varaukset soittamalla:

050 491 7957/Airi
050 090 9094/Leila

Tai sähköpostilla:

[email protected]

Varaukseen liittyvät tiedot voit lähettää alapuolelta löytyvällä lomakkeella, kunhan olet ensin tehnyt varauksen puhelimitse. Kiitos!

Varausvahvistus

Merkitse tarvittavat varusteet