Ruokolahti-kahvila

Ruokolahti-talolla on avoinna ti-su klo 11-17 vielä elokuun ajan. Suljettu yksityistilaisuuksien aikana.

Ruokolahti-markkinoiden kahvio ja puuron myynti Ruokolahti-talolla.

Seuraavat yksityistilaisuudet  su 7.8.22, pe 12.8.22, la 27.8.

Osoite Kappelitie 2, 56100 Ruokolahti

Ruokolahti-kahvila

Kahvia tai teetä, mehua. Lisukkeena suolaisia ja makeita leivonnaisia.

Myyntituotteita ja turisti-info

Kahvilassa myynnissä Ruokolahti-Seuran tuotteita. Esim. Lehmus Roasteryn paahtamaa Ruokolahti-kahvia. Kahvilan ollessa avoinna tietoa matkailijoille.

Tarjoilu

Kahvi/ tee 2 € ja kahvileipä, suolainen tai makea 3 €

050 365 1144/Talo 050 090 9094/Leila 050 491 7957/Airi

Tietoa kahvilasta

Ruokolahti-kahvilassa tarjolla on suolaisia ja makeita leivonnaisia kahvin tai teen kera. Myös mehua saatavilla. Ruokolahti-Seura on palkannut työntekijän kesän ajaksi. Ruokolahden kunnan palkkaamien  koululaisten työrupeamat ovat tältä kesältä ohi. Kiitos teille.

Kahvila on osa Ruokolahti-Seuran toimintaa, jossa mukana myös vapaaehtoiset talkoolaiset.

Ruokolahti-kahvila avoinna ti-su klo 11-17.

Suljettu yksityistilaisuuksien aikana. Yksityistilaisuudet näet Ruokolahti-talon varauskalenterista.

Valokuvia Ruokolahti-talosta