Ruokolahti-markkinat

Vuodesta 1973 lähtien Ruokolahdella on järjestetty markkinat, joiden vetonaulana on riihitetty ruokolahtelainen ruis.

Mikäli koronatilanne sallii, Ruokolahti-markkinat vuonna 2022 pidetään la 3.9. Eukkoaukiolla ja puuron myynti sekä kahvila järjestetään Ruokolahti-talolla.

Ilmoittaudu markkinoille

Ruokolahti-markkinat 3.9.2022

Ruokolahti-Seuran hallitus päätti, että markkinat ovat edelleen ruokolahtelaisten toimijoiden voimannäyte. Markkinapaikan Eukkoaukiolta voi varata ruokolahtelainen yritys, yhdistys tai henkilö. Markkinoille pääsevät myös Ruokolahdella toimivat hankkeet.

Kuluvan vuoden Ruokolahti-markkinat pidetään Eukkoaukiolla ja Ruokolahti-talolla lauantaina 3.9. klo 10-14. Myyntipaikat ovat torilla, Ruokolahti-Seuran puuron myynti ja kahvila Ruokolahti-talolla.

Myyntipaikan voi varata Seuran kotisivujen kautta viereisellä lomakkeella tai ottamalla yhteyttä markkinasihteeri Seija Lifländeriin numeroon 050 353 0844 tai sähköpostilla [email protected]. Vaikka Ruokolahden kunta on kesän aikana antanut torille ilmaiset myyntipaikat, veloitamme myyntipaikoista maksun 25 – 45  euroa koosta riippuen.

Ruokolahti-markkinoilla on pitkät perinteet. Kahtena viime vuonna niitä ei koronan vuoksi ole voitu järjestää. Markkinoiden vetonaulana on ollut pitkään haudutettu ruispuuro ja sitä on myynissä tänäkin vuonna. Nyt joudumme tyytymään leikkuupuimurilla puituuun rukiiseen.

Kuva: Emännän aitta on avattu kesän aikana. Tähänkin voi markkinoilla tutustua.