Loput Ruokolahti-korun rintaneulat puoleen hintaan!

Seuralla on vielä myynnissä muutama kappale Ruokolahti-koruja rintaneulana.  Hinta 50 euroa. Näitäkin voit tiedustella puheenjohtajalta. Riipukset on myyty loppuun.

Torppareista digiaikaan sekä Sulo Siitosen Kotiseutulukemiston osia IV – VI voi tiedustella hallituksen jäseniltä. Niitä on myynnissä myös Eukonpuodissa Vuoksenniskalla, Torikatu 6.

Ruokolahti-Seura myy ruutuvaippaa, joka on tehty perinteisen mallin mukaan. Vaipan hinta on 120 euroa. Ruokolahden ruutuvaippa on saanut Saimaa Geopark Partner -käyttöoikeuden.  Ruutuvaippa on myynnissaä Kulma-Kahvilassa osoitteessa Nällisuontie 3  sekä Eukonpuodissa osoitteessa Torikatu 6, Vuoksenniska. Vaippaa voi tiedustella myös puheenjohtajalta numerosta 050 491 7957.